Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een betere deal heeft gevonden kunt u deze snel online afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Tarieven voor zakelijke energie kunnen per leverancier van zakelijke energie best veel verschillen en dit kan op jaarbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De uitgaven aan energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op zakelijke energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de kosten.

Lange tijd bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers van gas- en stroomleverancier. Als u al langer klant bent bij een leverancier van gas en licht betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en licht en liggen de energieprijzen gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u simpel en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij!

Om het overzichtelijk te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de zakelijke energievergelijker binnen korte tijd de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een leverancier van gas en licht een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen zakelijke energievergelijker

  1. Vul uw postcode in om de beschikbare gas- en stroomleveranciers te vinden.
  2. Geef uw metertype aan en type woonhuis.
  3. Vul het aantal leden van uw huishouden in.
  4. Wanneer u uw exacte jaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze ook invullen.
  5. Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
  6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
  7. Vergelijk de goedkoopste deals!
  8. Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
  9. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!