Meteen naar de inhoud

Vergelijk Stroom En Gas

zakelijk energie contract

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 2 weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen aanstonds of in onmiddellijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

De goedkoopste energieleverancier kiezen

De voordeligste energiemaatschappij staat altijd bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van onder meer 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet spoorslags de besparing op het scherm.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden onverwijld bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u op onze website op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, daarentegen moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via hier uitgebreid de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is tevens belangrijk om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom voeren bijna alle leverancier kortingsacties om klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen over het algemeen een, 3 of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor twee of 4 kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Controleer ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier vertellen! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij vergelijk stroom en gas.