energie zakelijk vergelijken

Goedkoopste Gasleverancier

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer veertien dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje doorsneeaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnte allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen onmiddellijk of in stantepede belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij bekomenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest voordeligeenergiemaatschappij kiezen

De goedkoopste energiemaatschappij staat altijdbovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieleveranciersvoorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet gauw de besparing op het scherm.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u spoorslags zien welke energieleveranciers erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijsen welke momenteel de meestgoedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk stantepede welk energiecontract het bestepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geldoverhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per energieleverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de beste energieleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is inenkele stappen en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Energie vergelijkenloont! ook u kunt 100-en euro’s per jaar minder besteden aan uw energiekosten. U kunt er misschienwel voor kiezen om uw contract voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegennieuwe prijzen. Maar, leveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elke 12 maandeneen andere provider tekiezen. Vergelijk dus ieder jaaropnieuw uw kosten aan energie op dezewebsite en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en geldbesparen

Klanten die bijna nooit overstappenkunnen best veel geld overhouden door te wisselenvan leverancier vangas en licht. Als u al geruime rijd klant bent bij eenleverancier van gasen licht betaalt u over het algemeen te veelvoor uw gas en stroom en liggen deprijzen voor gas enelektriciteit gemiddeld gezien hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij goedkoopste gasleverancier.

Scroll to top