Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energie En Gasleverancier

Welke Energie Vergelijkingssite

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je daardoor honderden euro’s per jaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op jouw energiekosten? Niet moeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de goedkopere deals op basis van je verbruik en wensen.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al verwerven hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest goedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijen proberen online op energievergelijkers als goedkoopste energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de meest goedkope prijzen krijgt. Met de meest voordelige energieprijzen kunt u tot wel €600 per kalenderjaar geld overhouden. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. 2 keer per kalenderjaar kondigen de energiemaatschappijen dan ook nieuwe tarieven aan. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u zomaar maandelijks veel geld uitsparen. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstbonus en, kosten en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen leverancier voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per energiebedrijven flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u op deze website snel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder meer kijken naar de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per m3. Het is ook relevant om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom voeren veel gas- en stroomleverancier kortingsacties om nieuwe klanten aan zich te binden. Profiteer van deze acties en scoor een zonder kosten tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen over het algemeen 1, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment ook overeenkomsten voor twee of 4 12 maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer tevens wat andere gebruikers over een gas- en stroomleverancier denken! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij goedkoopste energie en gasleverancier.