zakelijke energie

Goedkoop Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de de kosten op jaarbasis berekenen en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 2 wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje ordinairaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergieleveranciers Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun jeovereenkomsten van alleenergiemaatschappijen vergelijken. Wijgeven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we meestal betere prijzen kunnen bieden. Tevens deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Online de meest voordeligeenergieleveranciers vinden

Onze website heeft de meestvoordelige energieleveranciers,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u demeest voordeligeenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseenvoudigen simpel op een rij. Op die wijze kunt u de meestvoordelige energie vinden en kiezen.Vanzelfsprekend zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mitsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordensubiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u op onze website op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de voordeligstedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u overzichtelijken efficiënt onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet overzichtelijk te krijgenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen enkele secondes de slimste contracten voor gas en licht! Wanneer eengas- en stroomleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij goedkoop gas en stroom.

Scroll to top