Meteen naar de inhoud

Gaslicht Energievergelijker

energie vergelijker zakelijk

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten herleiden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan stante pede op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gangbaar aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld besparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier het betere bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je overeenkomst dezelfde prijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De mogelijkheid is aan jou!

Leveranciers vergelijken

Op deze website kun je overeenkomsten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we meestal betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Welke energiemaatschappij heeft de goedkoopste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiemaatschappijen er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt derhalve alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 energieleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per leveranciers flink verschillen, daarentegen moet u tevens rekening houden met de vaste lasten die de energieleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een optie dat een overeenkomst zum beispiel voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via hier zelfstandig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen differentiëren per gas- en stroomleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in kostprijs bepalen. Check daarom zo goed als mogelijk wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven voordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom voeren veel leverancier van gas en licht speciale acties om nieuwe klanten te vinden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment tevens overeenkomsten voor 2 of 4 12 maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Controleer ook wat andere klanten over een leverancier van gas en licht vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij gaslicht energievergelijker.