Meteen naar de inhoud

Gas Water Licht Vergelijken

Gas En Elektra Prijzen Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan gauw op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiemaatschappijen Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op deze website alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de voordeligste energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo precies een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert standaard grijze stroom zonder poespas.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks veel geld besparen. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste leverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is eenvoudig gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe gas- en stroomleverancier voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor energie per energieleveranciers flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal een optie dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via hier simpel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder meer kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per energieleverancier, deze extra kosten kunnen flink in premieprijs schelen. Check daarom immer wat de meridiane maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een overzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak stante pede een energievergelijking.
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen in de regel een, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag ook aanbiedingen voor 2 of 4 12 maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Check ook wat andere gebruikers over een gas- en stroomleverancier vertellen! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij gas water licht vergelijken.