Meteen naar de inhoud

Gas Licht Vergelijkers

zakelijk stroom

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je doorsnee aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat overstappen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energieleverancier het slimste bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de duur van je contract dezelfde kosten voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuzemogelijkheid is aan jou!

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbieders proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de goedkoopste energieleverancier. De energiemaatschappij die als goedkoopste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Elk jaar overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest voordelige energieleverancier doet uitsparen. Geld uitsparen op uw toch al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van betekenis bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen flink per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de beste energieleverancier te vinden? En dat u daardoor veel geld kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het gewin is al efficiënt enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Maar, verzekeraars van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor je overeenkomst afloopt opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor energie per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarentegen moet u tevens rekening houden met de vaste kosten die de energiemaatschappijen in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via deze website safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder meer kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier, deze extra onkosten kunnen flink in premie schelen. Check daarom zo goed als mogelijk wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak acuut een energievergelijking.
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag ook overeenkomsten voor twee of 4 12 maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Check tevens wat andere gebruikers over een gas- en stroomleverancier vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij gas licht vergelijkers.