Meteen naar de inhoud

Gas Licht Vergelijken

Gas En Stroom Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De prijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de betere beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per kalenderjaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld overhouden op je energiekosten? Zo gedaan, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst te allen tijde bovenaan te staan. Welk contract dit is, is gebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En allicht van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de goedkoopste energiedeal is.

Geld overhouden op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe twaalf maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo cruciaal geweest. Daarnaast wordt het leven ook telkens duurder, waardoor we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even duidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. mensen vervallen toch ook in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je algemene energiebesparende hints eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel eenvoudig, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld overhouden door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de goedkoopste energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest goedkope energieleveranciers, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers eenvoudig op een rij. Op die wijze kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel via de tool vinden op de website van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u snel de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs een heel stuk hoger, dit kan komen door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een groot deel van uw energierekening uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld gezin gebruikt jaarlijks 1.525 m3 gas en drie.340 kWh stroom wat ongeveer neerkomt op een kostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. verzekeringsmaatschappijen van gaslicht mogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor gas en stroom worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het voordeligste energiecontract afsluiten. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de beste keuze vinden. Zoals bij gas licht vergelijken.