Meteen naar de inhoud

Gas En Licht Vergelijken

Gas En Elektra Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract vaststellen. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per jaar betaalt. We raden je aan om vooral naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest goedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbieders proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de voordeligste energieleverancier. De energieleverancier die als meest voordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt geld overhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er mogelijkerwijs wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijks een andere provider te kiezen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. Ondanks dat stroom onder meer maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit komt door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent belasting op energie. In feite bestaat een groot deel van uw rekening voor energie uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld huishouden gebruikt per 12 maanden 1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh stroom wat plusminus te vergelijken is op een kostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. Energieleveranciers mogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximum tarief. De uiterste kosten voor energie worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker simpel het geschikte energiecontract zoeken. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de voordeligste aanbieding opzoeken. Zoals bij gas en licht vergelijken.