Meteen naar de inhoud

Gas Elektra Vergelijken

Gas En Stroom Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld besparen

Wist je dat overstappen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de openbreking van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 450.

Welke energieleverancier het beste bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je contract dezelfde prijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuze is aan jou!

Welkomstkorting en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest goedkope energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers snel en simpel op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Allicht zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen flink per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste lasten die de leveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is meestal een mogelijkheid dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website zelfstandig de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, deze extra onkosten kunnen flink in prijs bepalen. Bekijk daarom altijd wat de meridiane maandpremie per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden hebben veel leverancier kortingsacties om klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tarief voor energie of een ander cadeautje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, drie of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor twee of 4 kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Check ook wat andere klanten over een energieleverancier vertellen! Op deze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij gas elektra vergelijken.