Gas En Stroom Leveranciers Vergelijken

Gas Elektra Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd twee wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje standaardaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld besparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deopenbreking van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 450.

Welke energieleverancier hetbeste bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de looptijd van jecontract dezelfde prijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Dekeuze is aan jou!

Welkomstkorting en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest goedkopeenergiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meestvoordelige energieleveranciers,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u demeest voordeligeenergieleverancier voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierssnelen simpel op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen.Allicht zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenflink per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijdezelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen detarieven voor gas en licht per leveranciersflink verschillen, ook moet u tevens rekeninghouden met de vaste lasten die de leveranciersin rekening brengt. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het ismeestal eenmogelijkheid dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door degoedkopere energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent.Daarom kunt u met behulp van onze websitezelfstandig de all-in prijzenberekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – Denetwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, dezeextra onkosten kunnen flink in prijs bepalen. Bekijk daarom altijd wat demeridiane maandpremie per maand is bij uw gemiddeldeverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgavengoedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergconcurrerend, om die reden hebbenveel leverancierkortingsacties om klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tariefvoor energie of een ander cadeautje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopennormaal gesproken 1, drie ofvijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensaanbiedingen voor twee of 4kalenderjaar. U kunt ook gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Check ook wat andere klanten over een energieleverancier vertellen! Op deze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij gas elektra vergelijken.

Scroll to top