zakelijke energievergelijker

Energievergelijker Independer

De energievergelijker berekent de laagste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de goedkoperebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om met name naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

De meest goedkopeenergiemaatschappij kiezen

De meestgoedkope energiemaatschappij staat te allen tijdebovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meestvoordelige energieleverancier zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieaanbiedersvoorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet meteen de besparing op het scherm.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie schelenflink per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijdezelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u eenvoudigen eenvoudig onder andereenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet betrouwbaar te houdenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen real time de betere contractenvoor energie! Wanneer eenenergieleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij energievergelijker independer.

Scroll to top