Meteen naar de inhoud

Energieleveranciers Goedkoopste

zakelijke energiecontracten vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de goedkopere beoordeling.

Overstappen is geld besparen

Wist je dat wisselen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energiemaatschappij het betere bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigsheidsduur van je contract dezelfde kosten voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuzemogelijkheid is aan jou!

Online energie vergelijken

Dit doe je standaard lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuze te maken. Tevens het uiteindelijk kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest voordelige leverancier op de eerste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo simpel geweest.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo efficiënt een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert gewoon grijze stroom zonder poespas.uitgaven aan energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste leverancier te vinden? En dat u daardoor veel kunt geld besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijks een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor de contractduur om is opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voor energie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen best snel oplopen. Per jaar betaalt u voor licht gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ook nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit over het algemeen te maken met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij energieleveranciers goedkoopste.