Meteen naar de inhoud

Energie Zakelijk Vergelijken

energie vergelijker zakelijk

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 2 weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de vorige aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Online energie vergelijken

Dit doe je doorsnee lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste mogelijkheid te maken. Ook het op de keper beschouwd kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest goedkope leverancier op de 1ste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo efficiënt een mogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert gewoon grijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mits nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden spoorslags bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u hier op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen flink per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks veel geld uitsparen. Via hier kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink besparen op uw energierekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe gas- en stroomleverancier voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor energie per aanbieders van gaslicht flink verschillen, ook moet u tevens letten op de vaste tarieven die de aanbieders van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via deze website zelfstandig de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de kosten voor gas per m3. Het is ook interessant om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene energieleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak gauw een energievergelijking.
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen over het algemeen een, 3 of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor twee of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk tevens wat andere klanten over een leverancier vinden! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energie zakelijk vergelijken.