Gas En Elektra Leveranciers Vergelijken

Energie Vergelijken Independer

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De prijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s geld besparen
 • Overstappen is helemaalgratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 14 dagenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje gebruikelijkaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiemaatschappijen Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meestgoedkope energieovereenkomst immer bovenaante staan. Welk overeenkomst dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En allicht van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest goedkopeenergiedeal is.

Besparen op deenergierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar.Energiebewust leven is nog nooit zo vanbelang geweest.Ook wordt het leven tevens telkens duurder,waarmee we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer evengemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meesteklanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis over het algemeen niet mogelijk.mensen vervallen toch ook in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je simpeleenergiebesparende tips eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld overhouden hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensgeld besparen door over te stappen van energieleverancier.Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per12 maanden besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Welke energieleverancier heeft demeest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energieleveranciers er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenbetere aanbieding heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig online vinden op dewebsite van de energieleverancier. Na het afsluiten van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancier van energiebest veel verschillen en dit kan opmaandbasis al zomaar honderden euro’s goedkoperworden. De tarieven voor energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, daarom is het interessant om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciers te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typehuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevensinvullen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de voordeligsteaanbiedingen! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij energie vergelijken independer.

Scroll to top