Meteen naar de inhoud

Energie En Gas Vergelijken

Aanbieders Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan aanstonds op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per twaalf maanden betaalt. We raden je aan om ook naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de goedkoopste energiebedrijven vinden

Onze website heeft de voordeligste energiemaatschappijen, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers gemakkelijk op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Allicht zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Energiebedrijven vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt aldus alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel energie, kunt u simpel maandelijks veel geld geld overhouden. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is in enkele stappen en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Echter, aanbieders van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door ieder jaar over te stappen. Vergelijk dus voor de contractduur om is opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. ook al was het zo dat elektriciteit bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs enorm hoger, dit kan komen door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent belasting op energie. In werkelijkheid bestaat een heel groot stuk van uw energierekening uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld huishouden gebruikt per jaar 1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh elektriciteit wat plusminus te vergelijken is op een kostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. Energieaanbieders mogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor gas en stroom worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het voordeligste energieovereenkomst afsluiten. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de voordeligste keuze opzoeken. Zoals bij energie en gas vergelijken.