zakelijk energie vergelijken

Eigen Huis Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s geldoverhouden
 • Overstappen is compleetgratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de slimstebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergiemaatschappij en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geldoverhouden op je energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk debeste deals op basis van je verbruiken wensen.

Online energie vergelijken

Dit doe je algemeenlekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuzemogelijkheid te maken. Tevens het tenslotte kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde goedkoopste leverancier op deeerste plek pronkt. Allichtkun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zoeenvoudig geweest.

De meest voordeligeenergiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat te allen tijdebovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest goedkope energiemaatschappij zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieleveranciersvoorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet stantepede de besparing op het scherm.

Energiebedrijven vergelijken opkwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voormeer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken.U kunt derhalve alle energiemaatschappijenvergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen meteen bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemdepagina zodat andere consumenten met behulp van uw review energieaanbiedersvergelijken. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie verschillenenorm per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoning.
 • Vul het aantal inwoners van uwhuishouden in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevensinvullen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij eigen huis energie vergelijken.

Scroll to top